De Nieuwe Royal Enfield Super Meteor 650

Royal Enfield Super Meteor 650.

Royal Enfield's langvewachte volbloed Cruiser voor de snelweg.

De Super Meteor wordt leverbaar in 2 varianten :

Super Meteor 650 en Super Meteor 650 Tourer en in 7 kleurstellingen, voor de Super Meteor 650 in de kleuren

Astral Black - Astral Green - Astral Blue - Interstellar Grey - Interstellar Green

Super Meteor 650 Tourer in de kleuren 

Celestial Red - Celestial Blue.

De Super Meteor 650 heeft een frame van Harris Performance, met een laag zwaartepunt voor stabiliteit bij hoge snelheden en is gemakkelijk wendbaar. De rijhouding is een van de belangrijkste factoren met de volledig naar voren gebrachte voetbediening en de lage zithoogte het brede stuur is de motor goed controleerbaar.

USD vorken, Led koplamp, Ultra modern TBS Navigatie systeem en herontworpen motordeksel's zijn slechts enkele opvallende kenmerken..

Vewachte levering voorjaar 2023.

 

LiveStyle en Design Foto's Super Meteor 650.

De nieuwe kleuren van de Himalayan 2023.

Voor 2023 zijn er 3 nieuwe kleurstellingen voor de Himalayan gebaseerd op het Himalayan gebergte.

- Glacier Blue refereert aan de diepblauwe hemel en kristalheldere ijskoude meren in het Himalayan-gebergte;

- Sleet Black haalt zijn inspiratie uit de sterrenhemel in de Himalayan en de glinsterende, messcherpe sneeuw op de rotsoppervlakken;

- en Dune Brown is de weerklank van de iconische kleuren van de koude Himalayan-woestijnen op grote hoogte en de zandduinen in Hunder, Ladakh.

Alle nieuwe Himalayan-modellen hebben reliëf zijpanelen in bijpassende kleuren en glanzende zwarte ringen in het dashboard, die het onmiddellijk herkenbare en ruige uiterlijk versterken. De connectiviteit van de rijder is verbeterd dankzij de nieuwe, gemakkelijk bereikbare USB 2.0 oplaadaansluiting aan het stuur.

LiveStyle Foto's Himalayan 2023.

Nieuwe Kleuren 2023 van de Classic 350 Signals Dessert en Marsh Grey.

 

Classic Signals 350

Als eerbetoon aan Royal Enfield zijn samenwerking met het Indiase leger (sinds 1953), is de Classic Signals 350-serie geïnspireerd op de Royal Enfield motoren die hier in dienst zijn en de mannen en vrouwen die erop rijden. Als voortzetting van het militaire erfgoed van het merk.

 

De ‘Signals’ zijn leverbaar in twee nieuwe kleurstellingen - Desert Sand en Marsh Grey, met een uniek nummer op de tank dat voor het productienummer staat. Beide ‘Signals’-modellen hebben een zwart lak op de motor, de geluiddemper en de wielen, een donkerbruin zadel en zwarte handvatten aan het stuur. Het digitaal-analoge dashboard bevat een LCD-infopaneel en onder het stuur is een USB-oplaadpunt gemonteerd, voor handig opladen onderweg.

 

Met de moderne 349 cc luchtgekoelde ééncilinder motor genereert de Classic Signals 350 20,2 pk vermogen bij 6100 tpm en een koppel van 27 Nm bij 4000 tpm, wat resulteert in een levendige gasrespons en een supersoepele lineaire vermogensafgifte over de gehele linie. De 5-versnellingsbak zorgt voor een krachtige acceleratie in de stad en ontspannen ritten op toersnelheid. Alle varianten van de Classic Signals 350 die in Europa op de markt worden gebracht zijn uitgerust met tweekanaals ABS en schijfremmen achter.

 

De ‘Signals’ zijn verkrijgbaar met een speciale kledingcollectie en een reeks van meer dan 40 motoraccessoires, waaronder canvastassen en stalen motorbeschermingen.

LiveStyle Foto's Classic 350 Signals.

Gegevens

 

Gebroeders Van Doorn Motoren
BERNSEWEG 20 O-P
5324 JW Ammerzoden  
Telefoon: 073-5996174 

 Email: info@vandoornmotoren.nl

Openingstijden

Maandag  Gesloten    
Dinsdag 8.00  17.00 uur 
Woensdag  8.00  - 17.00 uur 
Donderdag     8.00    -   17.00 uur 
Vrijdag  8.00  17.00 uur 
Zaterdag 8.00  - 16.00 uur
Zondag Gesloten    
 

Dealer van O.A.

  • Royal Enfield
  • Yamaha
  • Halvarssons, Jofama en Lindstrands motorkleding
  • Buse Motorkleding
  • Bagster
  • Bridgestone banden
  • Motul olie
  • Zard uitlaten
  • Hyperpro vering

 

Social netwerk

Andere activiteiten